fbpx

Handelsbetingelser

Når du handler hos Kannegaard Friland, får du kød af høj kvalitet, men endnu vigtigere fra dyr der har haft det godt. Vores dyr er alle frilandskvæg, og har alle mere plads end reglerne foreskriver. Vi samarbejder med Friland, som slagter vores dyr. Al håndtering af kødet sker under fødevaregodkendte forhold fra slagtning til det leveres hos dig.

PRISER OG BETALING:

Der kan betales med Visa-Dankort, Mastercard og Mobilepay. Under købsprocessen vises totalbeløbet incl moms løbende i indkøbskurven. Hertil tillægges leveringsgebyr på kr. 119,00 ved køb under kr. 1.200,00

SIKKERHED:

Alle data vedrørende din betaling krypteres og sendes via SSL. Det betyder, at det kun er Quickpay og Clearhaus, der kan læse disse data. Kannegaard Friland overholder  alle gældende retningslinjer for internethandel. Eksempelvis har du ingen selvrisiko ved misbrug, ligesom du kan afvise en forkert betaling. Vi anbefaler i øvrigt www.forbrugersikkerhed.dk der giver en god og fyldestgørende information om bl.a. kortbetaling på internettet.

PERSONOPLYSNINGER / DATAREGISTRERING:

Når du sender en bestilling til os, skal du oplyse dit navn, leverings adresse, telefonnummer og e-mailadresse. De personlige oplysninger du indtaster under et køb, bruges til ordrebehandling og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse, samt evt. link. Disse oplysninger gemmes i 5 år og bruges til statistik og for at lette en fornyet handel.

REKLAMATIONSRET:

Vi hører altid gerne fra dig, hvis der noget, du er utilfreds med, eller som du synes, vi kan gøre bedre. Har du reklamationer til din levering, kan vi kontaktes på vla@kannegaard-friland.dk

Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter modtagelse af pakken eller ved manglende levering af pakken. Det gælder både i relation til levering af pakken og til indholdet i pakken. På den måde kan vi med det samme reagere og give dig en bedre service. Ved reklamation vil vi gerne have billeddokumentation af varen. En reklamation vil altid blive besvaret via mail..

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse vla@kannegaard-friland.dk

FORTRYDELSESRET:

Ifølge dansk forbrugerlovgivning er der ingen fortrydelsesret på køb af levnedsmidler.

I TILFÆLDE AF EN FEJLBESTILLING:

Efter tryk på “Godkend ordre” i betalingsprocessen, er der indgået en købsaftale imellem Kannegaard Friland og kunden. Denne aftale er bindende, og kan ikke ændres online. Men er der sket en fejl ved bestillingen, f.eks. indtastningsfejl er det muligt at kontakte os på mail eller telefon for at få ændret ordren. Dog skal dette ske omgående.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, og udsolgte varer.

Scroll to Top

Modtag vores nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores Nyhedsbrev, sender vi dig nyheder og gode tilbud, direkte i din indbakke…