Hakket frilands oksekød af krogmodnede okser.
Når dyret er slagtet krogmodnes hele kroppen. Også de udskæringer der senere skal bruges til hakket kød. Når oksekødet krogmodner smider det overflødig væske. Det gør både smagen mere intens, og gør det nemmere at stege en hakkebøf, fordi kødet ikke koger i egen væske, men kan steges og få en sprød stegeskorpe.
Alt kødet kommer selvfølgelig fra vores egne frilands dyr.
Hakket okse er en foretrukken spise i mange hjem, fordi det er nemt, billigt og der er mange anvendelsesmuligheder. Men det behøver ikke at være lasagne og pasta kødsovs det hele. Prøv en pariserbøf med kapers, rødbede, rå løg, peberrod og en rå æggeblomme. Eller bøf med bløde løg.
Det er kun reelt skært kød, vi bruger til hakket oksekød, og det har krogmodnet, inden det er hakket. På den måde er der allerede fordampet væske fra kødet.
Det hakkede kød er pakket med 400 gram i hver og er fladt pakket, så det er hurtig at tø op.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.